دربارهء سکولاريسم | دربارۀ ما | تماس | آرشيو صفحه اول | جستجو | فيلترشکن | کوتاه و گويا | عکس و مکث | ويدئوها | کتابخانه | زنان | گروه ها | اسنادنامه ها

سال دوم ـ  شماره 659  ـ  يک شنبه 5 مهر 1388 ـ  27 سپتامبر 2009         فهرست الفبائی نام نويسندگان         فهرست کليهء مقالات         English Section

من برای پس گرفتن رأي ام اينجا نيامده ام

آمده ام تا کشورم را پس بگيرم

================

جنبش سبز و

راه طولانی تا رسیدن به سکولاریسم

محمود خادمی

در چنین شرایط خطیری برخورد درست و مسئولانه نیروهای مخالف رژیم با وضعیت جاری و بهره گیری درست از پتانسیل های آزاد شده در سطح کشور بسیار حائز اهمیت است، یکی از موضوعات اختلاف برانگیز بین اپوزیسیون خارج کشوری، نزدیکی به مراجع مذهبی و روحانیون برای جلب حمایت آنان از جنبش مردم است... از یکطرف به دلیل تعلقات دینی و فرهنگ، مردم هنوز هم پیوندهای قابل توجهی بین مردم و مراجع مذهبی وجود دارد و مردم برای دادخواهی به آنان مراجعه می کنند و از آنان می خواهند که با حمایت از قیام آنان امکان تغییر در شرایط کشور را با هزینه کمتر میسر سازند. از طرف دیگر بعضاً عناصری از اپوزیسیون خارج هر نوع نزدیکی به مراجع و روحانیت مخالف رژیم را به مثابه دادن کارت دعوت به دین برای دخالت در سیاست ارزیابی کرده و این امررا با اصول سکولاریزم ناسازگار می دانند و معتقدند که این امر گرایش نوپا به سکولاریسم در جنبش را تضعیف می کند...

================

چرا انقلابیون خیانتکار می شوند؟

بیژن دوستدار ايران

آنچه که امروز با آن دست به گریبان هستیم بدون تردید نتیجهء منطقی همان انتخاب نابجای مردم در آبان 1358 است. آقایان هرچه باشند "خائن" نیستند. ولی سوال اینست که، پس، چه سودی از این اعمال "خائنانه" می برند؟ آیا احمدی نژاد و اعضای کابینه اش هر روز گرد هم می آیند که دستور خیانت آن روز را تنظیم و دیکته کنند؟ انتخاب احمدی نژاد توسط اتاق فکر قدرت در ایران دلایل دیگری داشته است که بیان آنها توسط عاملان و مجریان غیر ممکن است؛ حداقل در سطح افکار عمومی...

================

گلی که نشان بهار می‌شود

داریوش همایون

من نمی‌دانم این یک نامه گویای نظرات چه در صدی از ایرانیان است. ولی احتمالاً همان گلی است که نشان بهار می‌شود: بیزاری از فرهنگی که تا چند سال پیش مایهء سربلندی بالا و پائین ملتی بود؛ بجای مهاجرت کردن به جهان اول کوشش برای رساندن کشور به جهان اول؛ و سبز شدن به معنای هر چیز خوبی شدن. شنیدن این سخنان از ایران که صحنهء نخستین انقلاب ارتجاعی و قرون وسطائی بود خبر از دگرگونی‌ای می‌دهد که پنجاه سال کوشش شکست خورده پشت سر آن است. اکنون نسلی که برفراز آن شکست‌ها نشسته است و هر چه بیشتر از آن پنجاه سال فاصله می‌گیرد دارد درست سخنانی را تکرار می‌کند که کلید گشایش است و سرانجام ملت ما را از آخوند بازی در سیاست، از فرو رفتن در چاه جمکران، از فلسطین و لبنان و روسیه، از خشونت و تبعیض به عنوان نخستین درس‌های زندگی، از نگرش جنسیتی به اخلاق و روابط اجتماعی، از بینوائی همه سویه‌ی نشسته بر دارائی‌های استثنائی، آزاد خواهد کرد.

================

شاهکار دوستان احمدی نژاد در آمریکا

نامه به رئيس

شورای مرکزی جبههء ملی ايران

کورش زعيم

سرور گرامی: شادمانم که پس از 91 روز در زندان جمهوری اسلامی در ایران، دوباره فرصت ادامهء ادای دین به میهنم که افتخار ایرانی بودن را به من اعطا کرده پیدا کرده ام. ولی این بار آهنگ آن را ندارم که با اندیشه ها و راهکارهای خود برای باززنده سازی، گسترش و مردم گرایی جبهه ملی ایران، مزاحم روش های سی ساله و زمان آزمودهء هموندان گرامی شورای مرکزی جبهه ملی ایران باشم و دوستان عزیزم را آزرده کنم.

نمايندگان ملل از ترس اينکه امام زمان آنها را بر صندلی ها ميخکوب نکند شتابان جلسهء سازمان ملل را ترک

می کنند

(آرشيو)

بدنام در پیشگاه جهان

عبدی کلانتری

روز ۲۳ سپتامبر ۲۰۰۹ (اول مهر ۱۳۸۸) محمود احمدی نژاد در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: «ملت ایران با پشت سر گذاشتن انتخاباتی بسیار باشکوه و کاملاً آزاد، فصل نوینی را برای شکوفایی ملی و تعاملات گسترده‌تر جهانی رقم زده و با رأی قاطع، بار سنگین مسئولیت را بر دوش این‌جانب نهاده‌اند.» تنها چیزی که باعث می شد حضار سازمان ملل به گفته‌های احمدی‌نژاد قهقهه نزنند، آن بود که شنونده‌ای در سالن باقی نمانده بود!

 (بقيه در آرشيو کوتاه و گويا)

آرشيو

================

سیمای جمهوریِ اسلامی در تحلیل خبری خود در شبکۀ 2 اعلام کرد: «تنها 12 کشور از 193 کشور جهان صندلی های خود را در سخنرانی آقای احمدی نژاد ترک کردند!» حال آنکه تنها 12 کشور از 193 کشور در این سخنرانی نشستند. و جالب تر آنکه هیئت 18 نفرۀ جمهوری اسلامی در اقدامی عجیب و کودکانه بر روی سکوهای دیگر کشورها نشسته بودند. (پيام)

ايران، گوشت قربانی اروپائی ها است

گفتگو با محسن رضائی، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام

يکی از دلایلی كه من مشكوك هستم به مسائل بعد از انتخابات این است كه ما در آستانه یك جهش بین‌المللی قرار گرفتیم كه سطح تعاملات ایران را به یك سطح بالاتری ببریم، حوادثی درست كردند كه عملاً ما را كشاندند به مسیر اروپایی – مسیر اروپایی این است كه هر كاری كه غرب می‌خواهد با ایران انجام دهد باید از طریق گروه پنج به اضافهء يک انجام دهد. مثل گوشت قربانی كه می‌خواهند بین چند كشور تقسیم كنند، از بس این گوشت لذیذه و لقمه چرب و نرمی هست، ‌اروپایی‌ها هیچ‌وقت حاضر نبودند ایران و آمریكا خودشان مذاكره كنند و بالاخره با این حوادث مسیر را در مسیر اروپا انداختند. در دوران بوش اروپایی‌ها مخالف برخورد تند با ایران بودند و بوش و آمریكایی‌ها می‌خواستند برخورد كنند. الان بالعكس شده الان اروپایی‌ها می‌گویند كه باید ما سخت بگیرم و مدیریت كار را می‌خواهند در گروه پنج به اضافهء يک ببرند كه دست خودشان باشد. این هم به دلیل این است كه ناگهان ایران و آمریكا پشت صحنه نخواهند با همدیگر كار بكنند و آن‌ها را دور بزنند...

جمهوریت در کجای نظام مافیایی لانه کرده بود؟

بصیر نصیبی

نگرانی و اضطراب دیگر باند مغلوب از بابت حذف جمهوریت از نظام جمهوری اسلامی را زیر ذره بین می بریم. ابتدا سران سبز و لابی هایشان مشخص کنند آیا دورهء اول انتصاب احمدی نژاد جمهوریت نظام پا بر جا بود؟ اگر جواب منفی باشد که پس اینها خودشان را کاندید نظام ولایت فقیه مطلقه کردند دیگر چرا از نتیجهء انتصابات گلایه دارند؟ اما اگر تا ساعت اعلام نتیجهء انتصابات و مشخص شدن ارادهء رهبر و یا سپاه و یا هر نهاد قدرتمند دیگری در سیستم مافیایی به ادامه انتصاب این موجود، نظام جمهوریت داشت و بلافاصله و بطور ناگهانی جمهوریتش زائل شد! پس اجازه بدهید ما فهرست وار رفتار و اعمال همیشگی نظام تا وقتی که جمهوریتش حذف نشده بود را مرور کنيم و بعد از «آقایان و خانم های نگران» سئوال کنم این جمهوریت چه حسنی برای مردم داشته که باید برای باز گرداندنش باز هم از جان خود مایه بگذارند؟

در ایران ملّتی بنام «فارس» وجود ندارد

ناصر کرمی

نوشتار آقای هادی صوفی زاده با عنوانِ: "خوش آمد گویی به مهندس کوروش زعیم" با مضمون دیالُگی که با مخاطب خود داشته، همچنین محتوای تاریخی، جامعه شناسی با نتیجه گیری ملّی، قومی که از آن بیرون آمده است با هم ارتباط و هماهنگی ندارد. هدف نویسنده فقط دگر بار به نمایش گذاشتن بیماری خود بزرگ بینی و غرور بیجای برخاسته از پدیده های غیر دمکراتیکِ مخصوص دیدگاهِ جامعهءِ فئودالیتهءِ مسلح به برهان و استدلال زور بازو و چماق، پراکندنِ پرخاش و جسارت بر بستر فرهنگِ مسموم بازدارندهءِ تاریخی نشأت گرفته از عدم شناخت و تعصبی از روی ناخودآگاهی قومی و ملّی می باشد.

«خوش آمد گویی» به‌ مهندس کورش  زعیم!؟

هادی صوفی زاده‌

نوشتهء: آندرو مانگو

فصل اول ـ  حکومت قبل از ملت (1938 تا 1945)

بخش چهارم ـ  از جنگ جهانی تا جنگ سرد

مطلب اختصاصی سکولاريسم نو

مرزهای ترکيه تنها هدف توسعه طلبی استالين نبود و شوروی ها مصمم بودند تا کل اروپای مرکزی و شرقی را در چنگ خود بگيرند. آن ها از کمونيست های يونان در کوشش برای به دست گرفتن زمام آن کشور حمايت کرده و در عقب نشينی از آذربايجان ايران تعلل می ورزيدند. هاری ترومن، که به علت مرگ روزولت در ماه آوريل 1945، به رياست جمهوری امريکا رسيده بود، در بررسی خود از اوضاع اين گونه نتيجه گيری کرد که بايد از پيشروی شوروی در تمام خطوط جلوگيری کرد. او در اين زمينه از استقلال ترکيه حمايت نمود. ورود کشتی جنگی موسوم به «ميسوری» در آوريل 1946 حرکت نمادين ايالات متحده در حمايت از ترکيه محسوب می شد.

(پيوند به فهرست کتاب)

احمدی نژاد مجوز شرعی کشف حجاب را در سازمان ملل رو کرد

برگرفته از فیلم جلسۀ خصوصی احمدی نژاد با دانشجوهای امریکایی>>>>

(آرشيو)

آرشيو روزانهء يک هفتهء گذشته:

شماره 658 ـ  شنبه 4 مهر 1388 ـ  26 ماه سپتامبر 2009

شماره 657 ـ  جمعه 3 شهريور 1388 ـ  25 ماه سپتامبر 2009

شماره 656 ـ  پنج شنبه 2 شهريور 1388 ـ  24 ماه سپتامبر 2009

شماره 655 ـ  چهار شنبه 1 شهريور 1388 ـ  23 ماه سپتامبر 2009

شماره 654 ـ  سه شنبه 31 شهريور 1388 ـ  22 ماه سپتامبر 2009

شماره 653 ـ  دو شنبه 30 شهريور 1388 ـ  21 ماه سپتامبر 2009

آرشيو کلی شماره های گذشته>>>

پيوند به نسخهء اينترنتی>>>>

================

پيوند به کتاب «ترک های امروز»

================

================

از نگاه يک زن

يادداشت های هفتگی از

شکوه ميرزادگی

================

گفتگوهای اختصاصی ما

================

حقوق خود را بيشتر بدانيد

================

مجموعه ای از مقالات دربارهء

قتل علم زندانيان سياسی

================

پويشگران

=============

نيلگون

=============

الفبا

=============

ايرانسکوپ

=============

پيک خبری ايرانيان

=============

سکولاريسم برای ايران

=============

کميتهء نجات پاسارگاد

=============

بنياد ميراث پاسارگاد

=============

اصغر آقا

=============

ايران ب.ب.ب.

=============

خواندنیها

=============

انقلاب مشروطيت ايران

=============

اعلاميه ها و ميثاق های

 بين المللی

=============

ريشه کنی تبعيض

=============

ايرانويچ

=============

اتحاد جمهوریخواهان ايران

============

تارنمای جمهوريخواهان

دموکراتيک و لائيک

===========

حزب مشروطهء ايران

===========

جبههء ملی ـ شاخه آمريکا

==========

آژانس خبری کورش

==========

نويسندگان

===========

ايرانيان دات کام

===========

ايران امروز

===========
جمهوری خواهان دمکرات

و لائیک-هانوور (تبجا)

===========

جنبش آذربايجان

برای يکپارچگی ايران

=============

خبرنامهء گويا

=============

تغيير برای برابری

=============

اخبار روز

===========

روشنگری

===========

مردانی نيوز

===========

لج ور

===========

مقالات سياسی

===========

 سامان نو

===========

آينده نگری

===========

پشتيبانان

===========

بلاگ نيوز

===========

شبکه سراسر

همکاری زنان ايرانی

===========

شبکه همبستگی

 با مبارزات زنان ايران

===========

جهان من (حاوی پيوندها)

===========

نژادپرستی و تبعيض

(حاوی پيوندها)

===========

گفتگو

===========

مجموعهء فعالان حقوق بشر

در ايران

=============

اتحادیه برای دموکراسی

=============

تريبون ايران

===========

پيام دانشجو

وبلاگ مهندس طبرزدی

===========

ويژه نامهء اسلامی

سکولاريسم

===========

هزل (حميدرضا رحيمی)

===========

مجموعه آثار

 اسماعيل نوری علا

===========

مخالفان خود را بشناسيم

آيت الله خامنه ای

دولت نهم روند بسيار خطرناک غربزدگی و گرايش های سکولاريستی را که متأسفانه در حال نفوذ در بدنه مديريتی کشور بود، سد کرده است.

======

آيت‌الله علم‌الهدي

سکولارها در ایران جایگاهی ندارند! حضور پر شور ملت ایران در بيست و دوم بهمن عامل شکست کامل سکولارها در کشور است.

======

آيت الله صافى گلپايگانى

اسلام با فرهنگ لائيك و بى دينى مخالف است. دشمنان با استفاده از ترويج فرهنگ لائيك درصدند تا زنان را از خط عفاف و حجاب و كرامت منحرف كرده و سنت هاى اصيل اسلامى را از بين ببرند.

======

آيت‌الله مکارم شيرازی

نقش تلويزيون در ايجاد تحولات سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بسيار مهم است. هر چند که در ساليان اخير برنامه‌هاي ديني و مذهبي در تلويزيون گسترش يافته ولي کساني در آنجا لانه کرده‌اند تلويزيون را به سوي سکولاريسم سوق مي دهند».

======

سيد محمد خاتمی:

راندن همهء منتقدان با

 چوب سکولاريسم، خود

 مروج اين انديشه است!

  ======

محمود احمدی نژاد:

  نظام آموزشی ايران

150 سال تحت نفوذ سکولاريسم

 بوده است!

======

© 2009 ـ New Secularism - Admin@newsecularism.com - Fax: 509-352-9630