بازگشت به خانه  |   پيوند به نظر خوانندگان 

نوشته های

شهباز نخعی

shahbaznakhai8@gmail.com

جمعه 16 تير ماه 1391 ـ  6 ماه ژوئيهء 2012

 

 ترک برداشتن شیشهء عمر!

شهباز نخعی

Shahbaznakhai8@gmail.com

حکومت آخوندی استاد کم رقیب دروغ پردازی، جعل و تحریف است. این استادی درحدی است که انسان مبهوت می ماند که با آن چه کند. وقاحت عمده ترین مادهء اولیهء دروغپردازی، جعل و تحریف است و حکومت آخوندی مالک بزرگ ترین معدن های این مادهء اولیه است. در چشم دیگران زل زدن و با علم به این که آنان می دانند آنچه می شنوند دروغ است و بوق های تبلیغاتی خود را با صداهایی گوش خراش برای وارونه نمایی واقعیت به کارانداختن براستی کار آسانی نیست و مهارت و استادی می طلبد. بدتراز خود دروغ و جعل و تحریف، سوء استفاده ازخاصیت تکرار برای جا انداختن آن در ذهن مردم است؛ مردمی که شماری از آنان با آن که خود شاهد عینی رویدادی که روایت دروغ و تحریف شده آن را می شنوند – یا می خوانند – بوده اند و می دانند که راوی وقیحانه جعل می کند، بر اثر تکرار در شنیدن روایت دروغ حتی در آنچه باچشم خود دیده اند شک می کنند.

دروغ و جعل و تحریف حکومت آخوندی مختص یک امر بخصوص یا بازهء زمانی خاص نیست و همه چیز را در بر می گیرد: از تاریخ ایران باستان و شرح زندگی کورش بزرگ تا حملهء اعراب به ایران؛ از سلسله های پادشاهی تا قد و قوارهء حوریان بهشتی، از زندگی و مرگ شیخ فضل الله نوری تا زندگی خصوصی محمد رضا شاه، از خاطرات جعلی فریدهء دیبا تا انکار گرانی، از وارونه نمایی حضور پاسداران در سوریه تا مصاحبهء جعلی و قلابی با محمد مرسی رییس جمهوری تازه انتخاب شدهء مصر با خبرگزاری "فارس"، چیزی نیست که از دستبرد دروغ پردازی و جعل و تحریف حکومت آخوندی – آن هم به وقیحانه ترین شکل ممکن – در امان باشد.

یکشنبهء آینده سیزدهمین سالروز قیام دانشجویی 18 تیرماه 1378 است. پژوهشگری که بخواهد درباره چند و چون این جنبش از طریق منابع اینترنتی آگاهی کسب کند، در نخستین گام به دامچاله ای می افتد که انبوهی از تارنماهای اینترنتی مزدور و جیره خوار حکومت آخوندی زیرپایش گسترده اند و با این که بیشتر شاهدان و دست اندرکاران آن رویداد زنده اند و چگونگی روند آن را به چشم دیده یا با گوش شنیده اند، با روایت هایی سراپا دروغ و مملو از جعل و تحریف روبرو می شود و سرانجام هم با تلخکامی ازخود می پرسد: نکند من اشتباه کرده باشم و رویداد همان گونه باشد که اینها روایت می کنند؟!

در تمام منابع اینترنتی جیره خوار حکومت آخوندی از جنبش دانشجویی 18 تیر 1378 با واژهء "غائله" نام برده می شود که یک درجه خفیف تر از "فتنه" است که به رویدادهای پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری در 22 خرداد 1388 اختصاص دارد. به عنوان نمونه: یکی از این تارنماها بنام "مینونیوز" می نویسد: «غائله ای که 13 سال پیش طی دو - سه روزی، چند خیابان اطراف میدان انقلاب و کوی دانشگاه را به آشوب کشید... گرچه یک نطفهء برنامه ریزی شده برای 10 سال آینده، یعنی فتنه سال 88، بود اما با حضور حماسی مردم ایران اسلامی در 23 تیرماه 1378 تبدیل به شکستی تلخ برای بدخواهان شد».

از مجموع آگاهی هایی که از این چند سطر روایت به دست می آید، چنین فهمیده می شود که:

1 -  18 تیر یک "غائله" بوده.

2 -  دو - سه روزی چند خیابان اطراف میدان انقلاب و کوی دانشگاه را به آشوب کشیده.

3 -  نطفهء "فتنه" 10 سال بعد در همان دو- سه روز و چند خیابان بسته شده.

4 -  پس از 5 روز تبدیل به شکستی سخت برای بدخواهان شده.

اگر این روایت درست است – که نیست -، چرا پس از گذشت 13 سال، هنوز با فرا رسیدن سالروز آن رویداد تن حکومت چنان به لرزه می افتد که با گماردن نیروهای امنیتی و انتظامی در جای جای تهران و شهرهای بزرگ عملاً حکومت نظامی برقرار می کند، دانشگاه ها را تعطیل می کند و لشگر جیره خواران اینترنتی خود را بسیج و تجهیز می کند تا درباره آن رویداد به دروغ پردازی، جعل و تحریف بپردازند؟!

دلیل واقعی این کارهای ترس آلود جزاین نیست که حکومت آخوندی خود به خوبی می داند که 18 تیرماه 1378 رویدادی مهم در تاریخ معاصرایران بوده که اگردر گورستان فراموشی افکار عمومی به خاک سپرده نشود – که نمی شود -، دیر یا زود شراره های آتش زیر خاکستر آن زبانه می کشند تا بنیان موجودیت نظام پلید ولایت مطلقه فقیه را بسوزانند و خاکستر کنند.

اما، ولایت مطلقه فقیه هر قدر هم که در دروغ پردازی و جعل و تحریف مهارت و استادی داشته باشد و هر قدر هم که ثروت مردم به فقر کشیده شدهء ایران را صرف لشگر جیره خواران اینترنتی کند، باز تابش حقیقت چنان است که نمی تواند آنرا وارونه جلوه دهد و جلوی نورخورشید را با گل بگیرد.

حقیقت آشکار و تحریف نشدنی این است که جنبش دانشجویی 18 تیرماه 1378، با وجود نقطه ضعف هایش، رویدادی مهم و اثر گذار در تاریخ معاصر ایران و نقطهء عطفی تعیین کننده در حیات سیاسی ولایت مطلقه فقیه بود؛ رویدادی که تاریخ این نظام را به دو بخش پیش و پس از خود تقسیم کرد.  رویدادی که مردم ایران را از خواب آلودگی و بهت زدگی ناشی از توالی رویدادهای تلخ پس از انقلاب بیرون آورد و 2 سال پس از دل بستن به سراب اصلاحات به آنان حالی کرد که این نظام ظرفیت اصلاح پذیری ندارد و باید آنرا چنان که هست تحمل کرد یا نکرد.

"مینونیوز" جیره خوار مقام معظم رهبری در یک نکته حق دارد و آن این است که نطفهء رویدادهای آیندهء ایران – که می توان آنها را در آیینهء سوریه دید – در 18 تیرماه 1378 بسته شد و حاصل آن جنینی است که هنوز در بطن مام میهن بسر می برد و زمانی که به دنیا آید تومار حیات اهریمنی و ننگین ولایت مطلقه فقیه را درهم خواهد پیچید.  با این نگاه، 18 تیرماه 1378 را می توان روز ترک برداشتن شیشهء عمر نظام دانست!

https://newsecul.ipower.com/

 

نظر خوانندگان

 

محل ارسال نظر در مورد اين مقاله:

توجه: اگر عنوان اين مقاله را در جدول زير وارد نکنيد، ما نخوهيم دانست که راجع به کدام مطلب اظهار نظر کرده ايد.

کافی است تيتر را کپی کرده و در محل مربوطه وارد کنيد.

 

 

 

New Secularism - Admin@newsecularism.com - Fxa: 509-352-9630